CONTACT

Home

Contact

Bedankt voor jullie interesse in de Mooiste Bruiloft Styling van Restyle & Smile. Wij helpen jullie graag verder met het aankleden van de huwelijksdag. Bel, mail of vul hieronder het contact formulier in en wij maken zo snel mogelijk een afspraak.

Je kunt ons altijd bellen of mailen als er vragen zijn. Een afspraak maken wij graag met jullie op een maandag, woensdag of donderdag in onze showroom te Heemstede.
Wil je graag s’avond komen, geen probleem.

De Mooiste Bruiloft Styling (Restyle & Smile)
Herenweg 57D
2105 MD Heemstede (NL)
Tel. 023-3030740
E.mail. info@restyle-smile.nl

Schrijf ons

Veel gestelde vragen

Hier vind je het antwoord op een aantal veel gestelde vragen

Hoe krijgen we er vooraf een goed beeld van onze bruiloft styling?

Door de 2e presentatie bij ons in Heemstede, in de juiste kleurstellingen en met de gekozen items, krijgen jullie een goed beeld van de aankleding. Op locatie is het natuurlijk een groter geheel maar het sfeertje van de styling is wel heel duidelijk door deze presentatie.

Moeten we het bedrag voor de styling van de huwelijksdag vooraf betalen?

Wanneer jullie akkoord gaan met de styling van jullie trouwdag door Restyle - Smile dan is de betaling als volgt ..... 50% aanbetaling van het totaalbedrag na het ondertekenen van het draaiboek, dat precies beschrijft wat de styling inhoud. Meestal is dit zo’n 3 mnd voor de huwelijksdatum. 50% betaling van het restant. Deze factuur ontvangen jullie 4 weken na de huwelijksdag. Wij verwachten wel dat de facturen binnen 14 dagen aan ons voldaan worden.

Regelen jullie met de locatie wanneer je mag beginnen met decoreren en wanneer het weg moet zijn of moeten wij dat bespreken?

Wij vragen jullie om bij de locatie te informeren of het mogelijk is om de locatie te laten stylen door externe stylistes. Vraag wat wel en niet mag en naar opties van binnen en buiten, dit ivm met het weer op jullie huwelijksdag. Daarna regelen wij zelf de afspraken en evt assistentie met de locatie. We willen vanaf het moment dat de styling is besproken en goedgekeurd jullie , wat dit betreft, volledig ontzorgen.

Als we ander meubilair willen dan wat er op de locatie aanwezig is, is dat dan ook via jullie te regelen?

Alles is mogelijk zolang de locatie daarmee instemt. Meubilair, zoals stoeltjes, Prieel, zuilen e.d. betrekken wij van verhuur bedrijven die wij kennen en waar we al eerder mee hebben samengewerkt. Uiteraard vragen we offertes op en overleggen we met jullie de mogelijkheden.

Hoelang van tevoren, trouwdatum, moeten we bij jullie een afspraak maken om zeker te zijn dat jullie beschikbaar zijn voor een evt styling.

Uiteraard geldt voor alles wat betreft jullie huwelijksdag........ Hoe eerder, hoe beter! Bepaalde maanden en populaire datums zijn ook bij ons druk en sneller volgeboekt. Een persoonlijke styling, waar wij voor staan, neemt aardig wat tijd in beslag. Bestellen van items, op kleur wijzigen en het maken van decoraties zijn tijdrovende bezigheden. Kleine stylingen, zoals alleen stoelhoezen, stoelstrikken en een loper met standaards zijn vaak nog wel op kortere termijn bespreekbaar. Wilco hoop dat dit voor nu even voldoende is. Mochten er nog vragen te binnen schieten dan stuur ik die na.

“ Jullie dag, nog mooier, nog persoonlijker, in een woord perfect ”

Jolanda & Toos